kattyanneru Time required : 15minutes
Cheese tart | Transcription of the recipe of Kuma no Kyogen Shokudo
お気に入りに追加- Number of Subscribers
- 149.0万人
- Number of View
- 2.8億回
- Number of Videos
- 1,078本
Ingredients
- Biscuits : 100g-200g
- Salted butter : 70g
- クリームチーズ : 100g
- Granulated sugar : 45g
- 卵 : 1個
- (A) Lemon juice : 小さじ1
- (A) Vanilla extract : 10滴
- 小麦粉 : 大さじ2
- 生クリーム : 100cc
- 卵黄 : 1個
- 粉砂糖 : 適量
Time required
40minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Prepare the biscuits
                        
                            00:25
                        
                        Put the biscuits in a bowl and beat them with a rolling pin to crush them. 
 Put it in a storage bag, roll the rolling pin and crush it into small pieces.
 Return to the bowl.
- 
                        2)
                        Prepare for salted butter
                        
                            01:16
                        
                        Put salted butter in a container and heat in a microwave at 600W for 30 seconds to melt. 
 Mix while melting with residual heat.
- 
                        3)
                        Make a foundation
                        
                            01:41
                        
                        Put 2 in 1 and mix to make the base dough. 
 Place aluminum foil on the mold.
 Spread the base fabric.
 Compact by hand.
 Refrigerate for at least 30 minutes.
- 
                        4)
                        チーズ生地を作る
                        
                            02:52
                        
                        クリームチーズをボウルに入れて電子レンジで600W30秒加熱する。 
 混ぜて柔らかくする。
 グラニュー糖を入れて混ぜる。
 卵を入れて混ぜる。
 (A)を入れて混ぜる。
 小麦粉を入れてダマが無くなるまで混ぜる。
 生クリームを入れて混ぜる。
 卵黄を入れて混ぜる。
 ラップを被せて電子レンジで600W90秒加熱する。
 艶が出てくるまで素早く混ぜる。
 電子レンジで600W30秒加熱する。
 よく混ぜる。
- 
                        5)
                        土台にチーズ生地を入れる
                        
                            07:15
                        
                        3に4を流し入れる。 
 チーズ生地の表面を平らにする。
 ラップを被せて冷蔵庫で3時間以上冷やす。
- 
                        6)
                        仕上げる
                        
                            08:00
                        
                        ラップを外して、アルミホイルごとチーズタルトを取り出す。 
 粉砂糖を振る。
 お好みのサイズに切り分けてお皿に盛る。
Point
                            ・ If there is no mold, use the container at home instead.
・ Return the cream cheese to room temperature and soften it.
・ Lemon juice and vanilla essence may be omitted if you like.
・ Put egg yolk in cheese dough to make the taste richer.
・ In step 4, after heating the cheese dough in a microwave oven at 600W for 90 seconds, mix well by scooping from the bottom of the bowl to eliminate uneven heating.
・ If the cheese dough is loose during step 4, add heating time of 15 seconds each in the microwave.
・ In step 5, if you let it sit in the refrigerator overnight, it will become richer.
・ It will be more delicious if you add jam, caramel and fruits.
・ The time required to cool in the refrigerator is not included in the required time.
                        
関連するレシピ
cook kafemaru Time required : 7minutes
Kuma's limit cafeteria Time required : 20minutes
Who horse [cooking expert] Time required : 20minutes
Chef Shitara's cooking dojo Time required : 5minutes
Cooking Time required : 15minutes
Kuma's limit cafeteria Time required : 15minutes
Let's spread the recipe and support it!
 
   
           
           
           
           
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        