syun cooking Time required : 20minutes
ポタージュ(桜島大根のポタージュ)| かごっまおごじょさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- 桜島大根(皮を剥いた状態) : 200g
- バター : 10g
- (A)絹豆腐 : 1/2丁(150g)
- (A)水 : 200ml
- (A)顆粒コンソメ : 大さじ1
- 豆乳 : 400ml
- 塩 : 小さじ1/2
- 桜島大根の葉 : 少々
Time required
20minutes
Procedure
- 
                        1)
                        heat the material
                        
                            00:16
                        
                        Peel the skin of Sakurajima radish and slice it thinly. 
 Heat the butter in a pan and fry the Sakurajima radish.
 Add (A), cut the silken tofu into appropriate sizes with chopsticks, and heat for 10 minutes.
- 
                        2)
                        桜島大根の葉の下処理をする
                        
                            00:47
                        
                        桜島大根の葉を小さく刻み、塩もみして水気を絞る。 
- 
                        3)
                        put in a mixer
                        
                            01:00
                        
                        When the daikon radish from step 1 becomes soft, put it in a mixer. 
 Return to the pot, add soy milk and salt, and heat over low heat without boiling.
 When it warms up, pour it into a bowl and place 2 on top to complete.
Point
                            ・寒い日におすすめの一品。
・動画内では4人分の分量を紹介しており、1人分110.4kcalである。
・ミキサーにかける時は、熱いので注意する。
・ミキサーは、鍋の中でブレンダーを使用してもよい。
・豆腐と豆乳を入れる事でクリーミーに仕上がる。
                        
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Let's spread the recipe and support it!
 
   
           
           
           
           
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        