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ポタージュ(れんこんポタージュ)|オテル・ドゥ・ミクニさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- れんこん : 150g
- 玉ねぎ : 50g
- ベーコン : 25g
- オリーブオイル : 小さじ2
- 水 : 400ml
- 生クリーム : 大さじ2
- れんこんの薄切り : 2枚
- 塩 : 適量
- white pepper : 適量
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        prepare the material
                        
                            00:20
                        
                        玉ねぎをすりおろす。 
 ベーコンは小さく切る。
- 
                        2)
                        れんこんの下処理をする
                        
                            00:53
                        
                        れんこんはトッピング用に2枚薄切りにする。 
 残りは皮のまま、すりおろす。
- 
                        3)
                        加熱する
                        
                            01:49
                        
                        フライパンを強火で熱し、オリーブオイルを入れる。 
 トッピング用のれんこんを入れ、焼き色を付け、取り出す。
 ベーコンを入れ炒める。
 すりおろしたれんこんと玉ねぎ、水を入れよく混ぜる。
 弱火で約15分加熱する。
- 
                        4)
                        仕上げる
                        
                            03:41
                        
                        When thickened, add fresh cream and mix. 
 Add salt and white pepper to taste.
 Arrange in a bowl and top with lotus root to complete.
Point
                            A simple recipe that does not require a mixer or hand blender.
・Roughly grated lotus root brings out the unique flavor of the lotus root, making it a perfect potage for winter.
・The presence of the bacon will be enhanced if it is browned, but you can adjust the degree of grilling to your liking.
                        
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