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煮物(豚ひき肉と白菜と春雨の煮物)|てぬキッチン/Tenu Kitchenさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- Chinese cabbage : 150g
- 豚ひき肉 : 80g
- 春雨 : 30g
- ごま油 : 大さじ1
- (A) Water : 200ml
- (A)みりん : 大さじ2/3
- (A)オイスターソース : 大さじ1
- (A)鶏がらスープの素 : 小さじ1/2
- (A)チューブにんにく : 2cm
- (A)チューブ生姜 : 2cm
- (B)水 : 小さじ2/3
- (B)片栗粉 : 小さじ2/3
Time required
15minutes
Procedure
-
1)
cut chinese cabbage
00:32
Cut the Chinese cabbage in half lengthwise and cut it into 1 cm width.
-
2)
加熱する
00:39
熱したフライパンにごま油を入れ、豚ひき肉と白菜を分けて入れそれぞれ炒める。
豚ひき肉の色が変わったら、白菜と混ぜて炒める。
白菜が軟らかくなったら(A)と春雨を加え、混ぜながら煮る。
4分30秒煮て、春雨がお好みの固さになったら一旦火を止める。 -
3)
仕上げる
01:24
器に(B)を入れよく混ぜてから2に加える。
再度火をつけ、ひと煮立ちさせてとろみがついたら完成。
Point
・In the video, the amount for 1 to 2 people is introduced.
・Finally, you can drizzle sesame oil (not listed) if you like.
・Simple, time-saving simmered dish recipe with one frying pan.
・This dish is perfect for both side dishes and snacks.
・A saving recipe that can be made deliciously with inexpensive ingredients.
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