Cooking expert Ryuji's buzz recipe Time required : 31minutes
Aemono (kimchi-style dried radish) | Apron's recipe transcription
お気に入りに追加- Number of Subscribers
- 39.3万人
- Number of View
- 7,117.2万回
- Number of Videos
- 1,018本
Ingredients
- 切り干し大根 : 30g
- 小ねぎ : 適量
- (A)鶏がらスープの素 : 小さじ1
- (A)砂糖 : 小さじ1
- (A)醤油 : 小さじ1
- (A)酢 : 小さじ1/2
- (A)豆板醤 : 小さじ1/2
Time required
15minutes
Procedure
-
1)
下ごしらえをする
00:15
ボウルに切り干し大根、水(分量外)を入れて10分浸けておく。
-
2)
たれを作る
00:40
別のボウルに(A)を入れ混ぜる。
-
3)
和える
01:02
Lightly squeeze out the water, add 1 to 2, add the green onions, mix and complete.
Point
・手軽にできて、あと一品追加したい時に便利なレシピ。
・切り干し大根は水気を切りすぎない方が、みずみずしく出来上がる。
・切り干し大根を戻しすぎると食感が悪くなるので注意する。
・豆板醤の量を調節して辛さの調整をするとよい。
関連するレシピ
Low-carb restaurant / masa Time required : 15minutes
apron Time required : 8minutes
Cooking expert Ryuji's buzz recipe Time required : 30minutes
Let's spread the recipe and support it!