kattyanneru Time required : 15minutes
肉野菜炒め(豚肉野菜炒め)|食事処さくらさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- Stir-fried cabbage set : 1 pack (240g)
- 豚肩肉切り落とし : 200g
- ごま油 : 適量
- 塩 : 1つまみ
- うま味調味料 : 4〜5振り
- 胡椒 : 適量
- ニンニク : 1かけ(8g)
- 生姜 : 8g
- (A) Soy sauce : 小さじ2
- (A)Mirin : 大さじ2
- (A)Oyster sauce : 小さじ1
- (A) Sugar : 大さじ1/2
- (A) Potato starch : 小さじ1
Time required
20minutes
Procedure
-
1)
make preparations
01:45
Soak the stir-fried cabbage set in water (not listed) for 5 minutes and drain.
Cut the root of the garlic clove, cut it in half, peel the skin, and remove the buds. -
2)
season
03:28
Grate the garlic and ginger into a bowl.
Enter (A).
Tear off the pork shoulder and add it to the mixture. -
3)
drain the water
06:32
Drain the stir-fried cabbage set.
-
4)
炒める
07:28
フライパンを弱中火にかける。
ごま油をひく。
キャベツ炒めセットを入れて絡める。
塩、胡椒、うま味調味料を入れて炒めてボウルに取り出す。
ごま油をひいて温めて2を入れて菜箸で弱火で炒める。
キャベツ炒めセットを戻し入れて合わせる。 -
5)
盛り付ける
12:22
お皿に4を盛る。
黒胡椒(分量外)を散らして完成。
Point
・The cabbage stir-fry set does not have to be the same.
・The texture will improve by soaking the stir-fried cabbage set in water (not listed) for 5 minutes and draining the water.
・You can substitute olive oil for sesame oil.
・Add black pepper (not listed) to taste.
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