飲食店独立学校 /こうせい校長 Time required : 30minutes
炒め物(豚バラ肉ともやしのにんにく炒め)|1型糖尿病masaの低糖質な日常さんのレシピ書き起こし
お気に入りに追加- Number of Subscribers
 - 11.1万人
 - Number of View
 - 2,270.4万回
 - Number of Videos
 - 2,346本
 
Ingredients
- 豚バラ薄切り肉 : 100g
 - もやし : 1袋
 - にんにく : 2片
 - (A)Cooking sake : 大さじ1
 - (A) Ponzu sauce : 大さじ1.5
 - (A) Umami seasoning : 3振り
 - (A) Salt and pepper : 適量
 - 白すりごま : 小さじ2
 - ごま油 : 適量
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        cut the ingredients
                        
                            01:00
                        
                        
Cut off the root end of the garlic, peel it, then slice it into 2mm pieces and remove the core.
Cut the thinly sliced pork belly into 5cm pieces. - 
                        2)
                        合わせ調味料を作る
                        
                            01:29
                        
                        
Mix (A) in a small container.
 - 
                        3)
                        炒める
                        
                            01:53
                        
                        
フライパンを弱火にかけ、ごま油とにんにくを加え炒める。
にんにくが軽く色づいたらお皿に取り出し、火を中火にして豚バラ薄切り肉を加え炒める。
しっかり焼き色がついたら火を強めの中火にして、もやしを加え軽く炒める。
合わせ調味料を回し入れ、絡めながら炒める。
お皿に移しにんにくとすりごまをかけたら完成。 
Point
                            ・In the video, the cooking sake used is one with zero carbohydrates.
・This recipe is for 2 servings.
・Carbohydrate per serving is 3.6g.
 - Garlic will taste bitter if burnt, so remove it as soon as possible.
・If you don't care about sugar content, use regular cooking sake.
                        
関連するレシピ
A challenge to sprinkle! Time required : 15minutes
Who horse [cooking expert] Time required : 15minutes
Low-carb restaurant / masa Time required : 15minutes
Let's spread the recipe and support it!