小倉知巳のイタリアンプロ養成講座 Time required : 25minutes
野菜たっぷりの洋風鍋がワインに合いすぎて泥酔確定「至高のトマト鍋」|料理研究家リュウジのまずレシピ書き起こし
お気に入りに追加- Number of Subscribers
- 12.3万人
- Number of View
- 1,134.4万回
- Number of Videos
- 225本
Ingredients
- キャベツ : 1/8個
- ジャガイモ : 1個
- 鶏もも肉 : 160~170g
- ソーセージ : お好みの量
- トマトジュース : 180ml
- 水 : 180ml
- ピザチーズ : 40g
- コンソメ : 小さじ2半
- ほんだし : 小さじ2/3
- 塩 : ふたつまみ
- ガーリックパウダー : 10振り
- 味噌 : 大さじ1
- 黒胡椒 : 適量
- 乾燥パセリ : 適量
Time required
30minutes
Procedure
関連するレシピ
Cooking classes that are in tune with the lifestyles of chef Sakura Time required : 15minutes
syun cooking Time required : 20minutes
Kukipapa cooking class Time required : 15minutes
cook kafemaru Time required : 40minutes
cook kafemaru Time required : 45minutes
Chef Ropia The world of cooks Time required : 45minutes
No waste! Makanai Dojo (MAKANAI DOUJYOU) Time required : 30minutes
Low-carb restaurant / masa Time required : 30minutes
coris cooking Time required : 15minutes
Let's spread the recipe and support it!