Bakuba Cook Time required : 8minutes
Side dish bread | kattyanneru / Katchanneru's recipe transcription
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Ingredients
- onion : 1/2 piece
 - ブロッコリー : 小1/2個
 - ウインナー : 3本
 - ホールコーン : 1/4缶
 - 卵 : 1個
 - 牛乳 : 50ml
 - ホットケーキミックス : 100g
 - 塩胡椒 : 少々
 - 粗挽き黒胡椒 : お好みで
 - ミックスチーズ : お好みで
 
Time required
85minutes
Procedure
- 
                        1)
                        切る
                        
                            00:36
                        
                        
Peel and chop the onions. Cut the broccoli core and tufts into small pieces. Put the vegetables in a heat-resistant container, wrap them in saran, and heat them in a 600W microwave oven for 2 minutes to remove the rough heat.
 - 
                        2)
                        材料を混ぜ合わせる
                        
                            01:12
                        
                        
ウインナーを5mm角程の大きさに切る。ボールに卵、牛乳、塩胡椒を入れ混ぜ合わせ、ホットケーキミックスを加え、ダマがなくなるまで混ぜ合わせる。さらにホールコーン、ウインナー、粗熱をとった野菜、粗挽き黒胡椒を加え混ぜ合わせる。
 - 
                        3)
                        炊飯器で炊く
                        
                            02:13
                        
                        
炊飯器の内側に薄くサラダ油を塗り、合わせた材料を敷き詰める。炊飯モードで炊く。
 - 
                        4)
                        生地を切る
                        
                            02:42
                        
                        
炊き上がったら竹串などで、火の通りを確認する。生地が固まったら、6〜8等分の食べやすい大きさに切る。
 - 
                        5)
                        焼く
                        
                            03:40
                        
                        
生地の焼き目のついていない面を上にしてアルミホイルを下に敷き、ミックスチーズを乗せて、トースターで焼く。
 - 
                        6)
                        仕上げる
                        
                            03:58
                        
                        
焼き目がついたら、お皿に盛り付けて完成。
 
Point
                            ・ If the cooked dough is soft, reheat or cook rice.
・ Squeeze the vegetables that have been cooked by hand, drain them, and mix them with the ingredients.
・ Be careful of burns when removing the dough from the rice cooker.
・ The dough may be grilled on a fish grill.
                        
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