Cooking expert Ryuji's buzz recipe Time required : 30minutes
ミートボール|料理研究家リュウジのバズレシピさんのんレシピ書き起こし
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Ingredients
- 合い挽き肉 : 350g
- 玉ねぎ : 1個
- ホールトマト缶 : 1/2缶
- 卵 : 1個
- にんにく : 4片
- パン粉 : 15g
- 味塩胡椒 : 適量
- ナツメグ : 小さじ1/4
- コンソメ : 小さじ1
- コンソメ(トマトソース用) : 小さじ1
- オリーブオイル : 大さじ1半
- 乾燥パセリ : 適量
Time required
40minutes
Procedure
-
1)
Cut vegetables
02:48
Finely chop the onions. Peel the garlic and chop it coarsely.
-
2)
Make meat
05:16
Add half the amount of onion, bread crumbs, eggs, salt and pepper, nutmeg, and consomme to the ground meat and knead well.
-
3)
Form
06:33
Add grated garlic and knead it further to form a round shape.
-
4)
加熱する
08:03
フライパンにオリーブオイルを入れて温めたらミートボールを並べて、両面中火で焼く。
-
5)
ソースを炒める
09:52
Once grilled, remove once, add the remaining onions, garlic and salt and pepper and fry over medium heat.
-
6)
煮込む
11:03
ホールトマト缶、コンソメ、ミートボール、オリーブオイルを加えて軽く煮込む。
-
7)
仕上げる
12:26
お皿に盛り付けて、乾燥パセリを振りかけて完成。
Point
・ Add nutmeg to make the scent stand out.
・ The garlic added to the meat can be a tube.
・ Once the meat has returned to room temperature, cool it in the refrigerator.
・ Because the meatballs are boiled, you only need to heat them lightly until both sides are browned.
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