Low-carb restaurant / masa Time required : 20minutes
ピザ|辻ちゃんネルさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- 強力粉 : 75g
 - 薄力粉 : 75g
 - ドライイースト : 3g
 - 塩 : 3g
 - 砂糖 : 3g
 - 水 : 100g
 - オリーブオイル : 大さじ1
 - 玉ねぎ : 1/2
 - ベーコン : 適量
 - モッツァレラチーズ : 適量
 - アスパラ : 適量
 - とろけるチーズ : 適量
 - 乾燥バジル : 適量
 
Time required
120minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Mix the flour
                        
                            01:42
                        
                        
Put flour, cake flour, dry yeast, sugar and salt in a bowl and mix.
 - 
                        2)
                        Knead the dough
                        
                            02:28
                        
                        
After adding water, mix by hand and knead the dough on a mat.
 - 
                        3)
                        Add olive oil
                        
                            03:14
                        
                        
Put it back in the bowl and crush it lightly, then sprinkle with olive oil and knead.
 - 
                        4)
                        1次発酵させる
                        
                            03:56
                        
                        
Knead the dough on the mat again, put it back in the bowl, wrap it and ferment it in the oven at 40 degrees for 30 minutes.
 - 
                        5)
                        具材を切る
                        
                            05:10
                        
                        
ベーコン、玉ねぎ、モッツァレラチーズを食べやすい大きさに切る。
 - 
                        6)
                        ガスを抜く
                        
                            06:17
                        
                        
Knead the dough again to degas, cut into two equal parts and roll.
 - 
                        7)
                        2次発酵させる
                        
                            06:59
                        
                        
濡らしたキッチンペーパーの上に生地をのせてラップをして15分寝かせる。
 - 
                        8)
                        生地を成形する
                        
                            07:42
                        
                        
マットの上に小麦粉を振り、生地を伸ばす。
 - 
                        9)
                        生地に穴をあける
                        
                            08:25
                        
                        
天板にオーブンシートを敷き、生地をのせたらフォークで穴をあける。
 - 
                        10)
                        具材をのせる
                        
                            08:50
                        
                        
Apply olive oil, pizza sauce, onions, bacon, mozzarella cheese, asparagus, and melted cheese.
 - 
                        11)
                        加熱する
                        
                            10:13
                        
                        
230度のオーブンで10分加熱する。
 - 
                        12)
                        仕上げる
                        
                            10:37
                        
                        
Sprinkle with dried basil to complete.
 
Point
                            ・ Use lukewarm water for water.
・ If you don't have an oven, you can ferment at room temperature.
 -Mold the edges of the dough so that they are rounded.
・ Use the ingredients as you like.
・ Ketchup sauce may be used instead of pizza sauce.
・ Sprinkle flour on the mat and rolling pin so that the dough does not stick to each other.
                        
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