HidaMari Cooking Time required : 25minutes
マッケンチーズ|料理研究家リュウジのバズレシピさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- マカロニ : 100g
- チェダーチーズ : 80g
- salt : Appropriate amount
- 玉ねぎ : 1/4個(50g)
- ベーコン : 40g
- バター : 10g
- 薄力粉 : 大さじ1
- 牛乳 : 250cc
- コンソメ : 小さじ1
- ブラックペッパー(お好み) : 適量
- タバスコ(お好み) : 適量
Time required
40minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Cut onions and bacon
                        
                            02:47
                        
                        Slice the onion thinly. 
 Cut the bacon into small pieces.
- 
                        2)
                        Fry bacon
                        
                            03:24
                        
                        Heat a frying pan and add butter and bacon. 
 Fry the bacon while melting the butter.
- 
                        3)
                        Add onions
                        
                            03:56
                        
                        When the bacon is browned, add the onions. 
 Fry on medium heat until the onions are tender.
- 
                        4)
                        調味料を加える
                        
                            04:45
                        
                        玉ねぎが飴色になったら薄力粉を加え、全体に絡ませる。 
 牛乳とコンソメを加え、加熱をする。
- 
                        5)
                        ソースを作る
                        
                            05:30
                        
                        軽く沸いたら、チェダーチーズを加えて溶かす。 
 弱火で煮詰めたら、火から下ろす。
- 
                        6)
                        Boil the macaroni
                        
                            06:33
                        
                        Boil water in a pan and add salt. 
 Add macaroni and boil a little earlier than the indicated time on the bag.
- 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            07:15
                        
                        茹でたマカロニをザルにあけ、水気を切る。 
 ソースにマカロニを加え、ソースを再度火にかける。
 マカロニと和えながら、ソースが軽く沸いたら完成。
Point
                            ・ Early boiled macaroni is recommended.
・ For one serving, halve the amount and cook.
・ It is recommended to cook only with macaroni without adding onions and bacon.
・ When boiling macaroni, adjust the salt so that the salt concentration of the hot water is less than 1%.
・ If you like, you can also use black pepper and tabasco.
                        
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