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豚バラクッパ|Koh Kentetsu Kitchen【料理研究家コウケンテツ公式チャンネル】さんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- Pork rose (block) : 200g
 - 長ねぎ : 1/2本
 - にんじん : 60g
 - 大根 : 150g
 - にんにく(薄切り) : 2片
 - 塩 : 適量
 - 酒 : 100~150ml
 - 水 : 3カップと1/2
 - みりん : 大さじ1
 - (A)醬油 : 大さじ1
 - ごま油 : 大さじ1
 - 粉唐辛子(お好み) : 適量
 - 三つ葉 : 1株
 - (B)醤油 : 大さじ1
 - 白いりごま : 小さじ1
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Cut the ingredients
                        
                            01:38
                        
                        
Cut the radish and carrot into strips.
Cut the green onions diagonally and cut the pork into 0.5 mm widths. - 
                        2)
                        Fry the garlic
                        
                            02:47
                        
                        
Add sesame oil to a frying pan and fry the garlic.
Sprinkle salt on both sides of the pork. - 
                        3)
                        豚肉を炒める
                        
                            03:08
                        
                        
にんにくの香りが出てきたら、豚肉を炒める。
 - 
                        4)
                        豚肉を煮る
                        
                            03:46
                        
                        
豚肉に8割程火が通ったら、酒を加えて2~3分煮る。
スープが白濁してきたら、水を加える。 - 
                        5)
                        にんじんと大根を加える
                        
                            04:51
                        
                        
Add carrots and radishes and boil to remove lye.
Add mirin and (A) soy sauce and simmer on low medium heat for 10 to 15 minutes. - 
                        6)
                        Make a jean
                        
                            05:41
                        
                        
Cut the trefoil into small pieces of appropriate size.
Add the soy sauce from (B) and white sesame seeds and mix. - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            06:39
                        
                        
野菜が柔らかくなったら、長ねぎを加えて2~3分煮る。
お好みで塩を加えたら、器に盛る。
ジャンをのせ、お好みで粉唐辛子をかけたら完成。 
Point
                            ・ For pork, block meat is recommended.
・ If you like, you can add black pepper or chili pepper.
・ If you like, it is recommended to add kimchi.
・ Be careful because pork will become hard if it is overcooked.
・ It is recommended to add rice and soak.
                        
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