syun cooking Time required : 20minutes
[Hinamatsuri] Three-colored sushi | Easy recipe at home related to cooking researcher / Yukari's Kitchen's recipe transcription
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Ingredients
- ご飯 : 2合(約700g)
 - vinegar : 4 tbsp
 - (A)砂糖 : 大さじ3
 - (A)塩 : 小さじ1
 - (A) Sakura Denbu : 15g
 - 枝豆 : 50g
 - 卵 : 2個
 - 水 : 大さじ2
 - (B)砂糖 : 小さじ1
 - (B)塩 : ひとつまみ
 - サラダ油 : 適量
 - 菜の花 : 50g
 - (C) Salt : 小さじ1/2
 - サーモン : 6枚
 - むきえび : 6尾
 - いくら : 適量
 - (B)桜でんぶ : 適量
 
Time required
60minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Make seasoned vinegar
                        
                            01:57
                        
                        
Put vinegar, sugar and salt from (A) in a bowl and mix.
 - 
                        2)
                        Make vinegared rice
                        
                            02:13
                        
                        
Add 1 to the rice and mix to cut quickly.
Divide into 3 equal parts and wrap in 2 bowls. - 
                        3)
                        Make pink vinegared rice
                        
                            03:02
                        
                        
Add the cherry blossoms (A) to the unwrapped bowl and mix.
 - 
                        4)
                        緑の酢飯を作る
                        
                            03:22
                        
                        
Wrap the edamame and heat it in a 600w microwave for 1 minute.
Take a thin skin, chop it into small pieces, and mix it with rice. - 
                        5)
                        Make egg juice
                        
                            04:25
                        
                        
Break the egg into a bowl and beat it.
Add water, sugar and salt from (B), mix and strain with a tea strainer. - 
                        6)
                        卵液を焼く
                        
                            05:02
                        
                        
フライパンにサラダ油を薄く伸ばし、強火で15秒温める。
卵液を広げて10秒置き、火を止めて1分置く。
置いたら中火にかけ、10秒加熱をして取り出す。 - 
                        7)
                        錦糸卵を作る
                        
                            06:27
                        
                        
同じ工程で、残りの卵液も焼く。
焼けたら手前から卵を巻き、半分に切る。
切り口を重ね、お好みの幅に細切りにする。 - 
                        8)
                        菜の花を切る
                        
                            07:12
                        
                        
菜の花の茎の下部を切り落とし、半分に切る。
 - 
                        9)
                        菜の花を茹でる
                        
                            07:30
                        
                        
鍋にお湯を沸かして(C)の塩を加える。
茎を入れて15秒茹で、葉を入れて30秒茹でる。
茹で上がったら氷水に3分程さらし、水気を切る。 - 
                        10)
                        Spread the ingredients and rice
                        
                            08:14
                        
                        
Spread salmon and broth egg on the mold and put pink vinegared rice on it.
Place white vinegared rice and green vinegared rice, turn it over and put it on a plate.
Put rape blossoms, shrimp, salmon roe, and cherry blossoms (B) on it and you're done. 
Point
                            ・ The recommended mold is a 15 x 15 cm square.
・ Put a cooking sheet on the mold in advance.
・ Use warm rice.
・ Edamame may be finely divided with a mixer or food processor.
・ You can change the topping to your liking.
                        
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