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White rice | Transcription of cooking researcher Ryuji's buzz recipe
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Ingredients
- 米 : 2合(300g)
- 清酒 : 小さじ4
- 水 : 適量
Time required
50minutes
Procedure
-
1)
米を研ぐ
03:31
米をザルに入れ、冷水で研ぐ。
ボウルにザルを置き、水を入れて2~3回研ぐ。 -
2)
米に給水をする
05:51
ボウルに水を入れて米を浸し、冷蔵庫で1時間冷やす。
-
3)
米を内釜に入れる
06:36
1時間経ったら米の水気を切り、内釜に入れる。
清酒を入れ、水を2合の線まで入れる。 -
4)
仕上げる
08:13
内釜を炊飯器に入れ、早炊き機能で炊飯をする。
炊き上がったら全体を混ぜ、完成。
Point
・ For white rice, brand rice is recommended.
・ Weigh rice with a measuring instrument.
・ It is better to put rice in a colander instead of an inner pot and sharpen it.
・ Because the rice is supplied with water in advance, be sure to cook the rice with the quick-cooking function.
・ As soon as the rice is cooked, mix the whole.
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