Kuma's limit cafeteria Time required : 20minutes
White rice | Transcription of cooking researcher Ryuji's buzz recipe
お気に入りに追加- Number of Subscribers
 - 541.0万人
 - Number of View
 - 22.6億回
 - Number of Videos
 - 3,121本
 
Ingredients
- 米 : 2合(300g)
 - 清酒 : 小さじ4
 - 水 : 適量
 
Time required
50minutes
Procedure
- 
                        1)
                        米を研ぐ
                        
                            03:31
                        
                        
米をザルに入れ、冷水で研ぐ。
ボウルにザルを置き、水を入れて2~3回研ぐ。 - 
                        2)
                        米に給水をする
                        
                            05:51
                        
                        
ボウルに水を入れて米を浸し、冷蔵庫で1時間冷やす。
 - 
                        3)
                        米を内釜に入れる
                        
                            06:36
                        
                        
1時間経ったら米の水気を切り、内釜に入れる。
清酒を入れ、水を2合の線まで入れる。 - 
                        4)
                        仕上げる
                        
                            08:13
                        
                        
内釜を炊飯器に入れ、早炊き機能で炊飯をする。
炊き上がったら全体を混ぜ、完成。 
Point
                            ・ For white rice, brand rice is recommended.
・ Weigh rice with a measuring instrument.
・ It is better to put rice in a colander instead of an inner pot and sharpen it.
・ Because the rice is supplied with water in advance, be sure to cook the rice with the quick-cooking function.
・ As soon as the rice is cooked, mix the whole.
                        
関連するレシピ
cook kafemaru Time required : 30minutes
あさごはんチャンネル Time required : 20minutes
cook kafemaru Time required : 25minutes
KAZUAKI EGUCHI / チョコレートのプロ:ショコラティエ Chocolate Time required : 70minutes
Low-carb restaurant / masa Time required : 15minutes
kattyanneru Time required : 15minutes
Let's spread the recipe and support it!