Koh Kentetsu Kitchen [Cooking expert Koh Kentetsu official channel] Time required : 20minutes
チーズポテトパン|매일맛나 delicious dayさんのレシピ書き起こし
お気に入りに追加- Number of Subscribers
- 538.0万人
- Number of View
- 6.5億回
- Number of Videos
- 557本
Ingredients
- egg : 1 piece
- (A)牛乳 : 80ml
- ドライイースト : 4g
- 砂糖 : 20g
- 強力粉 : 200g
- (A)塩 : 3g
- (A)溶かしバター(無塩) : 30g
- じゃがいも : 430g
- (B)塩 : さんつまみ
- 黒胡椒 : 少々
- 生クリーム : 40g
- 小麦粉 : 適量
- モッツァレラチーズ : 140g
- (B)牛乳 : 適量
- (B)溶かしバター(無塩) : 適量
- パセリ : 適量
Time required
60minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Mix eggs and milk
                        
                            00:25
                        
                        Break the egg into a bowl, add warm (A) milk and mix. 
- 
                        2)
                        Make dough
                        
                            00:40
                        
                        Add dry yeast and sugar to 1 and mix to dissolve. 
 Add the strong flour and the salt of (A) and mix.
- 
                        3)
                        Knead the dough
                        
                            01:18
                        
                        When they are gathered to a certain extent, knead them by hand and put them together. 
 Add the melted butter from (A) and knead until it blends into the dough.
- 
                        4)
                        生地を発酵させる
                        
                            01:48
                        
                        生地がなめらかになったらラップをかけ、1時間程発酵をさせる。 
- 
                        5)
                        マッシュポテトを作る
                        
                            02:05
                        
                        じゃがいもの皮を剥き、食べやすい大きさに切る。 
 柔らかくなるまで茹で、(B)の塩と黒胡椒を加えて潰す。
 生クリームを加え、なめらかになるまで混ぜる。
- 
                        6)
                        生地を成形する
                        
                            03:02
                        
                        発酵させた生地を2等分し、空気を抜いて丸める。 
 小麦粉をまぶし、麺棒で0.5mm程の厚さに伸ばす。
- 
                        7)
                        生地に具材をのせる
                        
                            04:01
                        
                        片方の生地を天板にのせ、マッシュポテトを塗り広げる。 
 モッツァレラチーズをのせ、残りの生地を被せて周りを綴じる。
- 
                        8)
                        生地を焼く
                        
                            05:41
                        
                        生地にラップをかけ、10~20分程休ませる。 
 (B)の牛乳を全体に塗り、指で生地を軽く押す。
 160℃に予熱をしたオーブンで、30分程焼く。
- 
                        9)
                        仕上げる
                        
                            06:39
                        
                        焼けた生地に(B)の溶かしバターを塗り、パセリを散らしたら完成。 
Point
                            ・ Bring the eggs to room temperature in advance.
・ When fermenting, it is recommended to perform it at a temperature of 36 to 39 ° C.
・ For potatoes, it is recommended to substitute sweet potatoes and pumpkins.
・ Unsalted butter can be replaced with salad oil.
・ Eggs can be replaced with milk.
                        
関連するレシピ
Cooking Time required : 15minutes
Cooking expert Ryuji's buzz recipe Time required : 20minutes
KAZUAKI EGUCHI / チョコレートのプロ:ショコラティエ Chocolate Time required : 60minutes
Haruan Time required : 45minutes
小倉知巳のイタリアンプロ養成講座 Time required : 15minutes
Let's spread the recipe and support it!
 
   
           
           
           
           
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        