Evening cafeteria Time required : 30minutes
春キャベツのロースト|オテル・ドゥ・ミクニさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- Spring cabbage : 2-4 servings
- 塩 : 適量
- サラダオイル : 適量
- お好みソース : 大さじ3
- 白ワイン : 大さじ3
- クミン : 小さじ1/2
- ジンジャーパウダー : 小さじ1/2
- 無塩バター : 15g
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Make the sauce
                        
                            01:14
                        
                        Put your favorite sauce, white wine, cumin, ginger powder and unsalted butter in a bowl and mix. 
- 
                        2)
                        Cut cabbage
                        
                            01:45
                        
                        Divide the cabbage into 4 equal parts and tie them with a kite string so that they do not collapse. Lightly sprinkle salt over the whole. 
- 
                        3)
                        Skip the alcohol in the sauce
                        
                            02:38
                        
                        Heat the sauce to remove the alcohol. Add butter and mix gently. 
- 
                        4)
                        キャベツを焼く
                        
                            02:57
                        
                        フライパンにサラダ油をひいて温めたら、キャベツを並べて強火で焼く。 
- 
                        5)
                        蒸し焼きする
                        
                            05:15
                        
                        蓋をしてお湯を入れて中火で10分蒸し焼きする。 
- 
                        6)
                        仕上げる
                        
                            06:09
                        
                        凧糸を切り、キャベツを取り出しお皿に盛り付ける。ソースをかけて完成。 
Point
                            ・ Cut the cabbage into 4 equal parts, leaving the core.
・ For the sauce, remove the alcohol and then add the butter.
・ Heat the cabbage slowly until it is browned on both sides.
・ Taste the sauce and adjust the amount of seasoning.
・ After tying the cabbage with a kite string, sprinkle salt to season it.
                        
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