Cooking Time required : 13minutes
Seafood salad | Transcription of the recipe by Ryuji's Buzz Recipe, a cooking researcher
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Ingredients
- lettuce : 180-200g
 - シーフードミックス : 100g
 - 玉ねぎ : 10~15g
 - にんじん : 10~15g
 - にんにく : 2~3g
 - 水 : 200cc
 - 塩 : 小さじ1
 - (A) 醤油 : 大さじ1
 - (A) マヨネーズ : 26g
 - (A) サラダ油 : 大さじ2と1/2
 - (A) 味の素 : 8振り
 - (A) 砂糖 : 小さじ2/3
 - (A) すりごま : 大さじ1
 - (A) 黒胡椒 : 適量
 - (B) 乾燥パセリ : 適量
 - (B) パプリカパウダー : 適量
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Thaw seafood
                        
                            01:42
                        
                        
Put seafood mix and water in a bowl.
Add salt, knead and place without wrapping. - 
                        2)
                        Get ready for lettuce
                        
                            02:10
                        
                        
Remove the lettuce core, tear it off, and soak it in cold water for 15 minutes.
 - 
                        3)
                        Make dressing
                        
                            03:24
                        
                        
In a bowl (A), grate the garlic.
Grate onions and carrots, add and mix. - 
                        4)
                        シーフードを切る
                        
                            06:13
                        
                        
シーフードミックスを、食べやすい大きさに切る。
 - 
                        5)
                        シーフードを茹でる
                        
                            06:41
                        
                        
鍋にお湯を沸かし、塩(分量外)を入れる。
シーフードミックスを入れ、1分茹でる。
茹で上がったらザルにあけ、熱を冷ます。 - 
                        6)
                        仕上げる
                        
                            07:15
                        
                        
レタスの水気を切って皿に盛り、5を乗せる。
ドレッシング、お好みで(B)をかけたら完成。 
Point
                            ・ It is also recommended to use water vegetables instead of lettuce.
・ By immersing the lettuce in cold water, the texture will be better.
・ Lettuce may be soaked in ice water in the summer.
・ Cool the dressing in the refrigerator until just before use.
・ If you like, we recommend using mushrooms.
                        
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