Bakuba Cook Time required : 70minutes
Tomato cold noodles |
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Ingredients
- Somen noodles : 2 bundles
 - 塩昆布 : 大さじ2
 - 水 : 100ml
 - ニンニク : 1片
 - トマト : 1個
 - エクストラバージンオリーブオイル : 大さじ2
 - 塩 : 適量
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Prepare for salt kelp
                        
                            00:39
                        
                        
Put salted kelp and water in a bowl.
Mix and blend. - 
                        2)
                        Prepare for garlic
                        
                            01:07
                        
                        
Crush the garlic with a knife and peel.
Finely chop.
Put in 1 bowl. - 
                        3)
                        Prepare tomatoes
                        
                            01:43
                        
                        
Cut the tomatoes in half and remove the calyx.
Make fine diced pieces.
Put in 1 bowl. - 
                        4)
                        タレを作る
                        
                            02:46
                        
                        
具材が入ったボウルを混ぜて全体を馴染ませる。
エクストラバージンオリーブオイルを入れて混ぜる。
塩を入れて混ぜる。 - 
                        5)
                        素麺を茹でる
                        
                            03:46
                        
                        
沸いた湯(分量外)に素麺を入れて、指定の時間で茹でる。
流水にさらす。
ザルに入れて水気を切る。 - 
                        6)
                        素麺とタレを混ぜる
                        
                            04:19
                        
                        
5を4に入れて混ぜる。
 - 
                        7)
                        盛り付ける
                        
                            04:35
                        
                        
お皿に6を盛る。
ハーブ(分量外)をかける。 
Point
                            ・ Boil hot water (outside the amount) in advance.
・ Up to 3 bundles of somen noodles can be made in the same amount.
・ Adjust the amount of garlic to your liking.
・ If you want to reduce the amount of garlic, you can put the garlic in the bowl as it is and take it out later.
・ In step 7, you can sprinkle your favorite herbs as you like.
                        
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