apron Time required : 7minutes
カップケーキ|cook kafemaruさんのレシピ書き起こし
お気に入りに追加- Number of Subscribers
- 161.0万人
- Number of View
- 3.6億回
- Number of Videos
- 1,944本
Ingredients
- 生クリーム : 100cc
- グラニュー糖 : 50g
- 卵 : 2個
- 板チョコレート : 50g
- (A)薄力粉 : 80g
- (A)アーモンドプードル : 20g
- (A)ベーキングパウダー : 小さじ1/2
- 紙コップ : 9個
Time required
50minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Make a mold
                        
                            00:13
                        
                        Make a mark 4 cm from the bottom of the paper cup and cut it with a cutter. 
- 
                        2)
                        Melt the egg
                        
                            00:50
                        
                        Break the egg into a bowl and mix well. 
- 
                        3)
                        Whisk cream
                        
                            01:09
                        
                        Put fresh cream and granulated sugar in a bowl and let stand for 5 to 6 minutes. 
- 
                        4)
                        生地を作る
                        
                            01:21
                        
                        3に2を加え、良く混ぜ合わせる。そこに(A)をふるい入れ、ゴムベラで混ぜる。 
- 
                        5)
                        板チョコレートを割る
                        
                            02:03
                        
                        板チョコレートを小さく割る。 
- 
                        6)
                        型に生地を流し入れる
                        
                            02:30
                        
                        1に4を流し入れ、そのうえに5をのせる。 
- 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            02:57
                        
                        170度に予熱したオーブンに6を入れ、22分焼く。 
Point
                            ・ Preheat the oven to 170 degrees in advance.
・ When eating the next day or later, store it in a plastic bag when the heat is removed so that it will not dry out.
・ Be careful not to overcook, as the dough will become hard if overcooked.
・ If you stick a bamboo skewer and nothing comes along, it is baked.
                        
関連するレシピ
Evening cafeteria Time required : 85minutes
Chef Shitara's cooking dojo Time required : 30minutes
Cooking expert Ryuji's buzz recipe Time required : 15minutes
A challenge to sprinkle! Time required : 35minutes
Oyatsu Lab. [Snack Lab] Time required : 80minutes
Let's spread the recipe and support it!
 
   
           
           
           
           
                                 
                                 
                                 
                                 
                                ![チョコレート(チョコレートサラミ)| Oyatsu Lab. [おやつラボ]さんのレシピ書き起こし](https://i.ytimg.com/vi/1XcPuzCmcGk/mqdefault.jpg) 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        