coris cooking Time required : 20minutes
オムライス|料理研究家リュウジのバズレシピさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- ご飯 : 200g
 - Chicken thigh : 80g
 - 塩こしょう : 適量
 - 玉ねぎ : 1/4個
 - コンソメ : 小さじ1/2
 - マッシュルーム : 50g
 - (A)ケチャップ : 大さじ3
 - (A)バター : 10g
 - (B)バター : 5g
 - 卵 : 2個
 - 塩 : ひとつまみ
 - (B)ケチャップ : 大さじ1と1/2
 - ウスターソース : 小さじ1/2
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Cut the ingredients
                        
                            02:50
                        
                        
Finely chop the onions.
Slice the mushrooms to a width of 1 cm.
Cut chicken thighs into 1.5 cm squares. - 
                        2)
                        Fry chicken and onions
                        
                            03:57
                        
                        
Boil water in a large pot.
Put the butter of (A) in a frying pan and heat it to melt.
Add chicken and salt and pepper and fry.
When cooked to a certain extent, add onions and fry. - 
                        3)
                        Add consomme and mushrooms
                        
                            04:35
                        
                        
Add consomme and fry until the onions are clear.
Add mushrooms and fry. - 
                        4)
                        チキンライスを作る
                        
                            04:57
                        
                        
Add the ketchup from (A) and fry until the acidity disappears.
Add rice and fry the whole. - 
                        5)
                        卵の下準備をする
                        
                            06:05
                        
                        
卵をボウルに割り入れ、塩を加えて溶きほぐす。
お湯が沸騰したら、弱めの中火にする。
小さい鍋を用意し、お湯に浮かべる。 - 
                        6)
                        卵を加熱する
                        
                            06:58
                        
                        
小さい鍋に(B)のバターを入れ、溶かす。
火加減を上げて卵を入れ、ヘラで混ぜる。
3分程加熱をしてとろみが出たら、火から外す。 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            08:09
                        
                        
チキンライスを少し温め直し、皿に盛る。
チキンライスの上に、卵をかける。
(B)のケチャップにウスターソースを加え、混ぜる。
卵にお好みでパセリをかけ、ソースをかけたら完成。 
Point
                            ・ Thaw the eggs until no white meat remains.
・ Eggs may be heated to the desired hardness.
・ Put the eggs in the pan and continue to mix them so that they do not harden.
・ If you don't have a small pot, you can use a heat-resistant container with a handle instead.
・ The sauce may be ketchup without mixing Worcestershire sauce.
                        
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