Easy recipe at home related to cooking researcher / Yukari's Kitchen Time required : 20minutes
納豆カルボナーラ|料理研究家リュウジのバズレシピさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- pasta : 100g
 - ひきわり納豆 : 1パック
 - にんにく : 1片
 - ベーコン : 40g
 - 玉ねぎ : 1/8個(50g)
 - バター : 10g
 - オリーブオイル : 小さじ2
 - 酒 : 大さじ1
 - 白だし : 小さじ2
 - パスタの茹で汁 : 大さじ2と1/2
 - 卵黄 : 1個
 - 黒胡椒 : 適量
 - パセリ : 適量
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Cut bacon and onions
                        
                            02:03
                        
                        
Cut the bacon into beats.
Slice the onion against the fiber. - 
                        2)
                        Cut garlic
                        
                            02:36
                        
                        
Peel the garlic and chop it.
 - 
                        3)
                        Fry the garlic
                        
                            03:02
                        
                        
Boil water in a pot.
Put the garlic in a frying pan over low heat.
Sprinkle olive oil and fry the garlic. - 
                        4)
                        ベーコンと玉ねぎを加える
                        
                            03:28
                        
                        
ベーコンと玉ねぎを入れ、焼き色がつくまで炒める。
 - 
                        5)
                        調味料と納豆を加える
                        
                            03:54
                        
                        
酒と納豆を加え、炒め合わせる。
バターと白だしを加え、全体に馴染ませる。 - 
                        6)
                        パスタを茹でる
                        
                            04:57
                        
                        
沸騰したお湯に塩を加え、パスタを入れる。
袋の表記時間より、30秒早く茹で上げる。 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            05:34
                        
                        
湯切りをせずに、パスタを5に加える。
茹で汁を加え、全体に絡めたら完成。
皿に盛り、卵黄をのせて黒胡椒とパセリをかける。 
Point
                            ・ When boiling pasta, it is recommended to boil it in hot water with a salt concentration of 1%.
・ Recommended even if you put chopped seaweed on it.
・ Recommended with grated cheese and Tabasco.
・ It is recommended to add the mustard that comes with natto.
・ You can choose the thickness of the pasta as you like.
                        
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