Koh Kentetsu Kitchen [Cooking expert Koh Kentetsu official channel] Time required : 20minutes
ペペロンチーノ|だれウマ【料理研究家】さんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- pasta : 100g
 - バター : 5g
 - 生ハム : 5枚
 - オリーブオイル : 大さじ2
 - 水 : 300ml
 - にんにく : 1片
 - 鷹の爪 : 1個
 - 昆布茶 : 小さじ1
 - 塩 : ひとつまみ
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Prepare garlic
                        
                            01:34
                        
                        
Peel the garlic, crush it with the belly of a knife, and chop it.
 - 
                        2)
                        Cut the hawk's claws
                        
                            01:53
                        
                        
Fold the hawk's claws in half and take out the seeds.
 - 
                        3)
                        Cut prosciutto
                        
                            01:58
                        
                        
Finely chop the prosciutto.
 - 
                        4)
                        生ハムを炒める
                        
                            03:19
                        
                        
フライパンにオリーブオイル、生ハム、にんにくを入れて弱火で炒める。
 - 
                        5)
                        水を加える
                        
                            04:34
                        
                        
水を入れて中火で加熱し沸かす。
 - 
                        6)
                        パスタを茹でる
                        
                            04:51
                        
                        
Add pasta and hawk claws and boil. Add more salt and kelp tea and mix over medium heat to remove water.
 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            06:49
                        
                        
火を消してバターを加えて溶かしながら混ぜ合わせる。お皿に盛り付けて、お好みでブラックペッパーをかけて完成。
 
Point
                            ・ If you don't like spiciness, you don't need to use hawk's claws.
・ Because prosciutto and garlic are easy to burn, heat them carefully.
・ Use 350cc of water per 100g of pasta.
・ Hawk claws may be added at the timing of adding butter.
                        
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