George George / Jojiro ch's person Time required : 45minutes
Bean sprouts soba | Transcription of cooking researcher Ryuji's buzz recipe
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Ingredients
- 中華麺 : 130g
 - もやし : 100g
 - 豚こま肉 : 80g
 - ニラ : 25g
 - 生姜 : 5g
 - かつお節 : 2g
 - (A) Water : 400cc
 - (A)創味シャンタン : 小さじ1
 - (A)オイスターソース : 小さじ2
 - (A)醤油 : 小さじ2
 - (A)味の素 : 4振り
 - (B)片栗粉 : 大さじ1
 - (B)酒 : 大さじ1と1/2
 - 塩胡椒 : 適量
 - ごま油 : 大さじ1/2
 - 黒胡椒 : 適量
 - ラード : 大さじ1
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Cut the ingredients
                        
                            01:41
                        
                        
Cut the garlic into 4 cm wide pieces and chop the pork.
Slice the ginger and chop it. - 
                        2)
                        Heat the dried bonito
                        
                            02:15
                        
                        
Heat the dried bonito in a 600w microwave oven for 40 seconds.
 - 
                        3)
                        Fry ginger and pork
                        
                            02:50
                        
                        
Heat a frying pan to melt the lard.
Add ginger and pork sprinkled with salt and pepper and fry. - 
                        4)
                        スープを作る
                        
                            03:23
                        
                        
豚こま肉に火が通ったら、(A)を加える。
かつお節を揉んで粉状にして加え、沸かす。 - 
                        5)
                        もやしとニラを加える
                        
                            04:26
                        
                        
4にもやしを加えて1分程茹で、ニラを加える。
火を弱めて(B)を合わせて加え、混ぜる。
ごま油、黒胡椒を加えて混ぜ、火から下ろす。 - 
                        6)
                        中華麺を茹でる
                        
                            05:35
                        
                        
鍋にお湯を沸かし、中華麺を表記通りに茹でる。
 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            05:47
                        
                        
中華麺を湯切りし、どんぶりに入れる。
スープをかけ、中華麺をほぐしたら完成。 
Point
                            -For ginger, a commercially available tube may be used.
・ Vegetable oil may be used instead of lard.
・ If you like, you can also sprinkle with chili oil or vinegar.
・ It is recommended to add a large amount of black pepper.
・ Adjust the amount of bean sprouts to your liking.
                        
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