Baba Rice <Robert> Baba's Kitchen Time required : 11minutes
りんごのクランブル・チーズケーキ| HidaMari Cookingさんのレシピ書き起こし
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Ingredients
- apple : 1 piece
 - グラニュー糖 : 30g
 - 無塩バター(キャラメリゼ用) : 15g
 - (A)薄力粉 : 20g
 - (A)アーモンドプードル : 20g
 - (A)きび砂糖 : 15g
 - (A)塩 : ひとつまみ
 - (A)シナモンパウダー : 小さじ1/3
 - 無塩バター(シナモンクランブル用) : 20g
 - くるみ : 30g
 - クリームチーズ : 200g
 - きび砂糖(生地用) : 50g
 - 卵 : 2個
 - 生クリーム : 100g
 - 薄力粉(生地用) : 15g
 - レモン汁 : 5ml
 - 粉砂糖 : 適量
 
Time required
60minutes
Procedure
- 
                        1)
                        Prepare apples
                        
                            00:06
                        
                        
Peel the apples.
Remove the seeds and cut into 16 equal parts. - 
                        2)
                        Make apple caramelize
                        
                            01:10
                        
                        
Put granulated sugar in a frying pan and heat over medium heat to dissolve.
Add unsalted butter (for caramelize) and dissolve.
Add 1 and mix and entangle.
Add the skin of 1 and mix and take it out.
Transfer to the bat. - 
                        3)
                        Make cinnamon crumble
                        
                            03:48
                        
                        
Put (A) in a bowl and mix.
Cut unsalted butter (for cinnamon crumble) into cubes.
Cut the unsalted butter with a curd and mix.
Rub it with your hands and put it on top.
Crush the walnuts by hand and mix.
Cool in the refrigerator. - 
                        4)
                        生地を作る
                        
                            06:10
                        
                        
別のボウルにクリームチーズを入れて練る。
きび砂糖(生地用)を入れて混ぜる。
卵を割り入れて混ぜる。
生クリームを入れて混ぜる。
薄力粉(生地用)をふるいにかけて入れ、混ぜる。
レモン汁を入れて混ぜ、濾す。 - 
                        5)
                        生地を焼く
                        
                            08:47
                        
                        
型にクッキングシートを敷く。
4を流し入れる。
2と3を乗せる。
オーブンで180度35分〜40分焼く。 - 
                        6)
                        冷やす
                        
                            09:53
                        
                        
粗熱をとり、冷蔵庫で一晩冷やす。
 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            09:58
                        
                        
型から外す。
茶漉しで粉砂糖を振る。
お好みのサイズに切り分けてお皿に乗せる。 
Point
                            ・ Use unsalted butter (for cinnamon crumble) in a cold state.
・ Return the cream cheese to room temperature and soften it.
・ A 15 cm round shape is used.
・ Preheat the oven to 180 degrees.
・ Shake the powdered sugar topping as you like.
・ Cool the cheese overnight to make it more delicious.
                        
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