Chara Rinko Time required : 15minutes
Salt goya somen noodles
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Ingredients
- ゴーヤ : 1/2本
 - ささみ : 2本
 - みょうが : 2個
 - 白だし : 大さじ2
 - salt : Appropriate amount
 - 氷 : 4~5個
 - 水 : 100ml
 - ごま : 適量
 
Time required
30minutes
Procedure
- 
                        1)
                        boil hot water
                        
                            00:11
                        
                        
Put water (outside the amount) and salt in a pan and bring to a boil.
 - 
                        2)
                        Cut bitter gourd
                        
                            00:25
                        
                        
Cut bitter gourd in half vertically and remove seeds and cotton.
Cut into 5mm width and knead the salt all over. - 
                        3)
                        Boil the scissors
                        
                            01:31
                        
                        
Remove the streaks of the scissors, put them in the 1 that turned off the heat, and leave it for 10 minutes.
 - 
                        4)
                        みょうがをアク抜きする
                        
                            02:29
                        
                        
みょうがを縦半分に切り、水にさらす。
20秒経ったら水気を拭き取り、千切りする。
ゴーヤの塩を洗い流し、水気を拭き取る。 - 
                        5)
                        調味料と和える
                        
                            03:42
                        
                        
白だし、氷、ゴーヤを混ぜ、10分程置く。
ほぐしたささみを加え、よく和える。
水を加えて混ぜ、お好みで塩を加える。 - 
                        6)
                        そうめん茹でる
                        
                            05:34
                        
                        
ささみの茹で汁を再度火にかけ、そうめんを茹でる。
 - 
                        7)
                        仕上げる
                        
                            05:51
                        
                        
皿にそうめん、5を乗せ、みょうがを添える。
残った汁気をかけ、ごまを散らしたら完成。 
Point
                            ・ The texture of the scissors will be better if the thin skin is also removed.
・ Cool the scissors and bitter gourd well.
・ If you like, it is recommended to sprinkle with perilla and small onions.
・ If you like, you can also sprinkle with sesame oil or chili oil.
・ If you like, it is also recommended to sprinkle with Hanayama pepper.
                        
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